Rayban Güneş Gözlükleri
04.09.2023

Rayban Güneş Gözlükleri

En Sevilen Güneş Gözlüğü Markası Ray Ban Ve 2023 Güneş Gözlüğü Trendleri

Uzun ve soğuk kış ayları boyunca yazı özlüyoruz ve ışıl ışıl güneş ışıklarını görmek mutluluk veriyor. Ama güneş ışınları içimizi ısıtırken, gözlere zarar da verebilir. Cildimizi güneşin zararlı ışıklarından koruyucu kremlerle  koruduğumuz gibi, gözlerimizi de korumamız gerekir.

Aslında zararlı güneş ışınları kışın da etkili olabileceğinden tüm yıl boyunca bir güneş gözlüğü kullanmalıyız. Tabii bu alelade bir yerden alınmış ucuz ve kalitesiz bir gözlük olmamalı yoksa süslü görünümü dışında hiç bir fonksiyonu olmaz. Ray Ban gibi kaliteli bir marka güneş gözlüğü, göz sağlığınızı korur ve güneş ışınlarını filtreler. Yıllardır beğenilen ve çok satan gözlükler arasında yer alır Ray Ban güneş gözlükleri.

Ray Ban gözlükleri nasıl doğdu?

İlk olarak 1937’ de Amerikalı pilotlar için üretilen Ray Ban güneş gözlükleri tabii ki en yüksek kalitede malzeme ile üretildi. Onu o dönemlerdeki diğer gözlüklerden farklı kılan, ilk kez güneşten gelen dikey ve yatay ışınları filtreleyen polarize filtrenin kullanılmış olmasıydı. Sürekli gösterge paneline bakmaktan gözleri yorulan pilotlara ücretsiz olarak verildi ve daha sonraları da halka satılmaya başlandı. Son derece gözde olan pilotluk mesleği ile bağdaşan gözlükler, kısa sürede büyük sükse yaptı ve talep gördü. Satışa sunulduğu ilk andan günümüze kadar insanların Ray Ban güneş gözlüklerine olan ilgisi azalmadı. Tabii bunda firmanın profesyonel çalışma anlayışı ve sürekli yenilenmesi de büyük rol oynuyor.

Yıllardan beridir de teknolojisini geliştirerek ve bunun yanı sıra modanın son trendlerine ayak uydurarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. En klasik modeli Aviator model diyebiliriz. Pilotların ünlü ettiği bu model adeta Ray Ban markası ile özdeşleşti. Dünyanın gelmiş geçmiş en çok satan modelleri arasında Aviator modelini sayabiliriz.

Kadın, erkek, çocuk modellerinin yanı sıra unisex güneş gözlüğü modelleri ile RayBan güneş gözlükleri her zevke ve tarza hitap ediyor.

Peki 2023 yaz mevsiminde en çok rağbet gören rayban gözlük modelleri hangileri dersiniz?

Sadık Ray Ban müşterileri genelde en klasik olan modelleri tercih ederken bunun yanı sıra çok satılan ve trend olan bazı modeller de var. Örnek verecek olursak:

  • RayBan Aviator
  • RayBan damla model gözlük
  • Ray Ban yuvarlak camlı modeller
  • Ray Ban Wayfarer

Çok satılan ve sevilen güneş gözlüğü modelleri.

Güneş Gözlüğü Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Herkesin yüz şekline göre yakışacak gözlük modeli farklı olacağından, deneyerek yüzünüze en uygun modeli seçmek en doğrusu olacaktır. Sıcak havalarda terleyince kaymaması için tam olarak yüze oturmasına özellikle dikkat etmelisiniz. Ayrıca yüzünüze göre çok büyük veya çok küçük de olmamalı. Ray Ban güneş gözlükleri her yüz tipine uygun olarak düşünülmüştür. Başlıca model tipleri:

  • Pilot çerçeveli Ray Ban güneş gözlükleri
  • Aviator çerçeveli güneş gözlükleri
  • Kare şeklinde çerçeveli gözlükler
  • Yuvarlak ve dikdörtgen çerçeveli gözlükler

Bunların arasından yüz tipinize en uygun modeli seçmeniz mümkündür.Ayrıca çeşitli renkler arasından seçme şansınız oluğundan; ister klasik koyu renkler, isterseniz renkli trend renklerden birinde de karar kılabilirsiniz. Hatta tek renk yerine desenli Ray Ban güneş gözlüğü çerçevesi bulmak da mümkün. Son yıllarda leopar desenli, çiçek desenli veya puantiyeli desenler de gençler arasında sevilen güneş gözlüğü çerçeveleri arasında.

Neden Ray Ban marka güneş gözlüğü tercih etmeliyiz?

Tabii ki Ray Ban marka güneş gözlüğü almak için birden fazla nedeniniz var. Ray Ban güneş gözlükleri, neredeyse ömür boyu kullanılabilen gözlüklerdir. Piyasadaki ucuz markalar ile karşılaştırıldığında, bir Ray Ban gözlüğe verilen ücret kendini fazlası ile amorti eder. Yılın belli zamanlarında uygulanan indirim fırsatlarını da değerlendirerek gözlüğünüzü çok daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Ray Ban marka güneş gözlüğü tercih etmeniz için en önemli iki neden:

  • Ray Ban güneş gözlüklerinin cam kalitesi
  • Ray Ban güneş gözlüklerinin çerçeve kalitesi

Gözlerinizi güneşin zararlı ışıklarından en iyi şekilde koruyacak, kaliteli camlar Ray Ban gözlükleri bu alanda eşsiz kılıyor. Kalitesiz camlar güneşi hiç filtrelemediğinden bu tarz gözlükleri kullanmanızın da pek bir anlamı kalmıyor. Ayrıca plastik ve ucuz, birkaç kullanım sonrası kırılan gözlük çerçevelerinin yanında Ray Ban gözlük çerçeveleri yıllar boyu sağlam ve ilk günkü gibi kalıyor. Bu da ucuz rakipleri yanında verilen paraya değdiğinin en büyük kanıtlarından biri.

Güneş gözlüğü çok sevilen bir aksesuar olmasının yanı sıra tek özelliği de bu değil. Artık vazgeçilmez bir hal aldı ve her zaman yanımızda bulundurduğumuz bir parçamız olan gözlüklerimiz hem bize yakışan, hem de sağlığımızı koruyan özelliklere sahip olmalı. Peki sizin en çok sevdiğiniz Ray Ban modeli hangisi?

Blog Son Eklenenler
Lazer Göz Ameliyatı Fiyatları 2024
Lazer Göz Ameliyatı Fiyatları 2024
Göz sağlığı, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen önemli bir konudur. Görme kusurları, günlük yaşamı olumsuz etkileyebilecek problemler arasında yer alır. Miyop, hipermetrop, astigmat gibi göz bozuklukları, gözlük ya da kontakt lens kullanımını gerektirebilir.
Göz Çapaklanması Nedir ve Nasıl Geçer
Göz Çapaklanması Nedir ve Nasıl Geçer
Göz çapaklanması her yaştan kişinin hayatında en az bir kez olsun yaşadığı yaygın bir durumdur. Bebeklikten itibaren görülmeye başlayan bu durum, gözde normal dışında aşırı çapaklanma olarak tanımlanabilir.
Göz Sağlığınıza İyi Gelen Hoya Gözlük Camları
Göz Sağlığınıza İyi Gelen Hoya Gözlük Camları
Göz sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Modern yaşam tarzımızda, gözlerimizi korumak her zaman daha önemli bir hal aldı. Birçok kişi, uzun saatler boyunca dijital ekranlara maruz kaldığı için göz sağlığı sorunlarıyla karşılaşmaktadır. Hoya gözlük camları ise bu sorunları en aza indirerek göz sağlığınıza önemli bir katkı sağlar.
No Touch Lazer Nedir?
No Touch Lazer Nedir?
Gözdeki miyopi ve astigmatizma gibi kırma kusurlarının tedavisinde etkili bir yöntem olan excimer lazer, gözün en ön tarafında bulunan saydam dokumuz olan kornea üzerinde işlem yaparak gözdeki kusurları düzelten bir teknolojidir.
Göz Kapağı Şişmesi Neden Olur ve Nasıl Geçer?
Göz Kapağı Şişmesi Neden Olur ve Nasıl Geçer?
Göz kapağı şişmesi yaygın bir durumdur ve çoğu yaştan kişide görülebilir. Genelde göz kapağı ile ilgili bölgede meydana gelen bir sorun olan göz kapağı şişmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum genellikle iltihaplanma, yaralanma, alerjik madde maruziyeti veya darbe gibi sebeplerden dolayı ortaya çıkabilir.
Renk Körlüğü Testi Nedir?
Renk Körlüğü Testi Nedir?
Renk körlüğü testi, kişinin renkleri algılama yeteneğini değerlendirmek için yapılan bir testtir. Bu test, gözdeki koni hücrelerinin işlevini ve renk algısındaki herhangi bir eksikliği veya bozukluğu belirlemek için kullanılır.
Retina Nedir?
Retina Nedir?
Gözlerimiz, dünyayı algılamamızı sağlayan en önemli duyu organlarımızdan biridir. Görme mucizesinin arkasında isperiferalk bir sistem yatar. Bu sistemin en önemli parçalarından biri de retinadır.
20-20-20 Kuralı Nedir?
20-20-20 Kuralı Nedir?
Teknolojinin gelişmesi ve dijital ekranların günlük hayatımızdaki yeri arttıkça, göz yorgunluğu ve kuruluğu gibi göz problemleri de artış göstermektedir. Özellikle bilgisayar, tablet ve telefon gibi ekranlara uzun süre bakmak, göz kaslarının sürekli olarak yakın mesafelere odaklanmasına neden olur.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.