Ürün Yorumları

Yıllardır solatica topazio kullanan biri olarak iconic topazio aldım çok beğendim harika bir lens . Mavisi daha belirgin geldi bana bu daha çok hoşuma gitti teşekkürler Lensoptik yıllardır sizden alıyorum değişmediğim tek adres ❤️
S**** C****
18.11.2023 | 16:18
Yorum
5/5
Merhabalar markanızı çok seviyorum lütfen astigmatlı lensde üretin
Gökçenur bilge Muğlu
15.11.2023 | 13:08
Yorum
5/5
Lens optik her zamanki gibi hızlıydı. Bu kez El amore denemek istedim, gayet rahat ve doğal duran bir lens fakat renk beklediğimden çok açık çıktı (coffee) ve görseldeki gibi geçişi yok. Bu anlamda günlük kullanım için uygun bulmadım. Belki başka renklerde şansımı tekrar denerim.
T**** B****
14.11.2023 | 21:54
Yorum
5/5
Gözlerim koyu kahverengi. Ben gözü bir ton açan belli belirsiz lens seven biri olarak bu lense bayıldımmm. Çok rahat. haresiz olduğu için çok doğal duruyor. Ben aslında 2 yıldır retro dark coffee kullanıyordum ondan da çok memnunum o gözü daha büyük yapıyor , ona göre bu lens daha da doğal. Hiç yapay durmuyor. Ayırca kargom inanılmaz hızlı geldi. O yüzden bu siteyi hep tercih ediyorum.Bir sorun olunca hemen destek oluyorlar.
z**** s****
10.11.2023 | 11:06
Yorum
5/5
Ben uzun süredir Premıum Green kullanıyordum çok memnunum değişiklik olsun diye grey i aldım o da harika hele latin brown müthiş doğal harikasınız hızlı gönderiminiz için teşekkürler 🤩
E**** Ö****
04.11.2023 | 15:11
Yorum
5/5
Yıllarca kullandım hala daha alıyorum çok memnunum
Cansu Özkıran
27.10.2023 | 20:00
Yorum
5/5
Johnson & Johnson
Acuvue Oasys
Uzun yıllardır Lens Optikten alışveriş yapıyorum. Bir defa bile beni yanıltmadılar . Müşteri hizmetleri gerçekten harika. Çok profesyoneller. Göz kuruluğum için tercih ettiğim ve vazgeçemediğim bir lens . Tavsiye ederim .
M**** K****
26.10.2023 | 14:54
Yorum
5/5
ben giallo rengini aldım. ürünü almadan önce çok fazla endişelerim vardı. çünkü bumarkanın başka ürünlerindeki yorumlar hoşuma gitmemişti ama ben şans vermek istedim. iyi ki de vermişim. çünkü piyasada hem + numaralı hem de gerçekçi bir lens bulmak neredeyse imkansızdı. şikayetlerin büyük çoğunluğu gözde yanma ve batma yapmasıydı. ürün gelir gelmez kendi lens solüsyonumda 10 dk bekledikten sonra gözlerime taktım. biraz yanma yaptı gözüm sulandı fakat 5 dk sonra yanma etkisi geçti. sağ gözümde biraz batma da oldu. fakat göz kapağımın üstünden hafif tampon hareketlerde lensi düzeltince bu sıkıntı ortadan kalktı. açıkçası şu an memnunum. gerçekçiliğine diyecek lafım yok ve de oldukça rahat. habire aynaya bakıyorum. bu renk hakikatten çok doğal. bundan sonra rainbow markasından devam edeceğim. benim gibi başta endişe edip ikilemde kalanlar için bu yorumu yaptım. siz de şans vermek isterseniz diyre. memnun kalmadığım tek şey kargonun geç ulaşması. onu da + numaranın tedariğinin uzun bir süreç olmasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.
H**** K****
25.10.2023 | 22:25
Yorum
5/5
Bausch + Lomb
Renu Solusyon 360 Ml
Yıllardır kullandığım gözlerimi yakmayan tek solüsyon :) hızlı teslimat için teşekkür ederim
R**** B****
25.10.2023 | 11:42
Yorum
5/5
Johnson & Johnson
Acuvue Oasys Toric
Lenslerim bugün bana ulaştı oldukça kaliteli ;gözlerimde yok gibi yıllardır kullandığım lens ve aldığım site teşekkür ederim lens optik ve ekibi : )
R**** B****
25.10.2023 | 11:38
Yorum
5/5
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.