Hareli mi yoksa haresiz renkli lens mi tercih etmeliyim?
02.09.2023

Hareli mi yoksa haresiz renkli lens mi tercih etmeliyim?

Renkli Lens kullanıcılarının en çok merak ettikleri soru hareli mi yoksa haresiz mi lens tercih edecekleridir. Hareli demek, göz çevresindeki siyah belirgin çerçevedir. Gözün hareli olması, göz çevresindeki ince yada kalın çizgilerin olması durumudur. Bazı lenslerde kalın Hare bulunurken bazı lenslerde ince bir hare vardır, hareli lensler için çerçeveli göz yapısı diyebiliriz. Haresiz demek ise gözün çevresinde belirgin bir çizgi, halkla ya da diğer bir deyiş ile “ring” olmaması halidir. Haresiz lensler gözün kendi doğal haresini alır. Göz çevresinde parlak çizgiler yer almaz. Hareli lens tercih ettiğiniz de göz yapınız olduğundan daha büyük görünecektir. Haresiz lensler ise göz rengini kaplayarak göz renginizin daha net ve yoğun görünmesine yardımcı olur. Koyu göz rengine sahip kişiler belirgin göz rengi için haresiz renkli lens tercih ederek renk skalasından dilediği rengi tercih edebilir. Eğer Haresiz renkli lens tercih ediyorsanız, aşağıdaki yazımızı inceleyebilirsiniz. Peki haresiz renkli lens düşünüyorsunuz ancak karar veremiyorsunuz diyelim. Bu konuda dünya da oldukça çok satılan Labella Milano,Iconıc Haresiz,El Amore Amore serisi haresiz lensler arasında en doğal bulunan ve en çok tercıh edilen markaların başında gelir.   Bu üç lens markası da haresiz lenslere sahiptir.  Daha doğal bir görünüm isteyenler haresiz lensleri tercih edebilirler. Göz yapısı iri olanlarda haresiz lens seçebir.

Haresiz ve doğal renkli lens markaları nelerdir?

Daha doğal ve kendi göz renginize yakın bir renkli lens düşünüyorsanız, Labella Milano, El Amore ve Iconic Haresiz markalarının renk seçeneklerinden tercih edebilirsiniz. Labella Milano serisi özel boyama tekniğine sahip Müşteri memnuniyeti çok yüksek bir markadır. Herhangi bir güneş ışını ya da lens solüsyonu etkileri rengi etkilemez. İnce bir yapıya sahip olduğu için daha doğal bir görünüm elde edersiniz. Haresiz lens kimlere yakışır? Göz yapısı daha iri olan kişiler haresiz renkli lensler daha doğal ve etkili görünüm sağlarlar.. 

 

Hareli lens kimlere yakışır?

Dikkat çekici ve çarpıcı bir görünüm elde etmek isteyen kişiler hareli renkli lens markalarını tercih edebilir.Hareli lensler siyah belirgin bir çerçeveye sahip olması sebebiyle gözlerinizi daha belirgin ve iri görülnmesini sağlar.Hareli lens tercih etmek isterseniz Labella Real, El Amore Retro ve Iconıc Hareli serilerini tercih edebilirsiniz Bu süreçte lensin rengi ve tercih amacı sizin kişisel zevk ve beğeninize göre değişkenlik gösterebilir. Gmz taban renginize makyajınıza göre her kullanıcıda farklılık gösterebir. 

 

İlginizi Çekebilir: Lens Kullanmanın Avantajları ve Dezavantajları

Blog Son Eklenenler
Göz Sağlığınıza İyi Gelen Hoya Gözlük Camları
Göz Sağlığınıza İyi Gelen Hoya Gözlük Camları
Göz sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Modern yaşam tarzımızda, gözlerimizi korumak her zaman daha önemli bir hal aldı. Birçok kişi, uzun saatler boyunca dijital ekranlara maruz kaldığı için göz sağlığı sorunlarıyla karşılaşmaktadır. Hoya gözlük camları ise bu sorunları en aza indirerek göz sağlığınıza önemli bir katkı sağlar.
No Touch Lazer Nedir?
No Touch Lazer Nedir?
Gözdeki miyopi ve astigmatizma gibi kırma kusurlarının tedavisinde etkili bir yöntem olan excimer lazer, gözün en ön tarafında bulunan saydam dokumuz olan kornea üzerinde işlem yaparak gözdeki kusurları düzelten bir teknolojidir.
Göz Kapağı Şişmesi Neden Olur ve Nasıl Geçer?
Göz Kapağı Şişmesi Neden Olur ve Nasıl Geçer?
Göz kapağı şişmesi yaygın bir durumdur ve çoğu yaştan kişide görülebilir. Genelde göz kapağı ile ilgili bölgede meydana gelen bir sorun olan göz kapağı şişmesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum genellikle iltihaplanma, yaralanma, alerjik madde maruziyeti veya darbe gibi sebeplerden dolayı ortaya çıkabilir.
Renk Körlüğü Testi Nedir?
Renk Körlüğü Testi Nedir?
Renk körlüğü testi, kişinin renkleri algılama yeteneğini değerlendirmek için yapılan bir testtir. Bu test, gözdeki koni hücrelerinin işlevini ve renk algısındaki herhangi bir eksikliği veya bozukluğu belirlemek için kullanılır.
Retina Nedir?
Retina Nedir?
Gözlerimiz, dünyayı algılamamızı sağlayan en önemli duyu organlarımızdan biridir. Görme mucizesinin arkasında isperiferalk bir sistem yatar. Bu sistemin en önemli parçalarından biri de retinadır.
20-20-20 Kuralı Nedir?
20-20-20 Kuralı Nedir?
Teknolojinin gelişmesi ve dijital ekranların günlük hayatımızdaki yeri arttıkça, göz yorgunluğu ve kuruluğu gibi göz problemleri de artış göstermektedir. Özellikle bilgisayar, tablet ve telefon gibi ekranlara uzun süre bakmak, göz kaslarının sürekli olarak yakın mesafelere odaklanmasına neden olur.
Smile Lazer Nedir?
Smile Lazer Nedir?
Smile lazer ya da bir diğer adıyla relex smile, göz sağlığı konusunda modern tıbbın önemli buluşlarından birisidir. Yenilikçi bir tedavi yöntemi olan smile lazer; flep oluşturmadan gerçekleştirilen bir cerrahi prosedürü kapsar.  
Kornea Hastalıkları Nedir? Belirtileri
Kornea Hastalıkları Nedir? Belirtileri
Kornea hastalıkları gözün en dış tabakası olan korneanın etkilendiği çeşitli durumları kapsar. Kornea, gözün şeffaf tabakasıdır ve gözün içine ışık girmesine yardımcı olurken, aynı zamanda gözün odaklanmasına da yardımcı olur.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.